Traktor & Landbruk satser med egen produkt- og markedsjef

av | 14.06.2021

Traktor & Landbruk AS og vår søsterbedrift NT Maskin AS har ansatt Magnus Østby som produkt- og markedssjef.

Knut Helliesen (t.v.) og Magnus Østby ser fram til å utvikle Traktor & Landbruk AS og NT Maskin AS.

– Traktor & Landbruk i Rogaland og NT Maskin i Trøndelag er frittstående forhandlere. Det gjør oss fleksible med hensyn til produktutvalg. Samtidig ser vi en trend i retning av mer direkte kontakt mellom produsent og forhandler, noe som vil kreve mer av forhandlere som ikke tilhører de store kjedene. For å bedre kontakten med produsentene, videreutvikle vår produktportefølje og ikke minst gi våre kunder bedre service og oppfølging, har vi valgt å ansette en egen produkt- og markedssjef, sier daglig leder Knut Helliesen i Traktor & Landbruk AS og NT Maskin.

Magnus er utdannet sivilagronom i maskinlære og kjenner landbruket og maskinbransjen godt. Mange kjenner han fra Bedre Gardsdrift, hvor han jobbet 10 år som journalist og redaktør. Før det jobbet Magnus 12 år i Kverneland Group, blant annet som utviklingssjef ved Kverneland Nærbø. De fire siste årene har han jobbet som patentingeniør og marketingansvarlig i Håmsø Patentbyrå, og ved siden av tatt på seg ulike oppdrag for landbruksmaskinbransjen og landbrukstidsskrift.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til landbruket på fulltid, og i en rolle jeg ikke har prøvd før. At Traktor & Landbruk og NT Maskin er frittstående gir stor frihet og store muligheter, sier Magnus, som begynner i den nye stillingen 1. juli.

Traktor & Landbruk og NT Maskin har gjennom målrettet arbeid gjort BvL til Norges mest solgte fullfôrvogn, og Traktor & Landbruk er i tillegg en av Norges største forhandlere av McHale grasmaskiner.