BvL fullfôrvogner: Skreddersøm for økt lønnsomhet

av | 20.10.2023

En fullfôrvogn må være tilpasset ditt bruk og dine behov. Hos Traktor & Landbruk og NT Maskin kan du være trygg på at du får en fullfôrvogn som er tilpasset din drift, for maksimal profitt.

BvL fullfôrvogner kjennetegnes av et kompakt design, uansett bredde, antall snegler og lastesystem. Loddrette sideveg-
ger og bratte endevegger gjør BvL svært godt egnet for rundballer og norske forhold.

Kraftig og tunge tak

BvL fullfôrvognerhar en kraftig konstruksjon og en ekstra tykk bunnplate. Dette gir en svært slitesterk vogn som varer i mange år. Girkasse og snegle er konstruert for store fôrmengder og belastninger, inkludert å ta i mot og rive opp frosne rundballer. Hos BvL er sneglen montert oppå på bunnplata for maksimal styrke.

BvL fullfôrvogner er konstruert for å blande store mengder fôr, og takket være blandekarenes unike form sikres en optimal volumutnyttelse og mulighet til å distribuere fôr på de trangeste plassene.

Skreddersøm

Vi vil tilby en fullfôrvogn som er perfekt tilpasset din drift. Med utgangspunkt i en norsk grunnspesifikasjon, skreddersys hver enkelt vogn. BvLs skreddersøm er nesten ubegrenset, og inkluderer et omfattende utvalg av distribusjonstilbehør, enten det er enkle luker eller hydraulisk elevator på siden eller bak somgjør det mulig å regulere utfôrings-høyden. BvL har i tillegg et stort utvalgav tilleggsutstyr, eksempelvis reduksjonsgirkasser, halmblåser, kamera- og veiesystemer.

Flere fordeler med traktordreven fullfôrvogn

En traktordreven fullfôrvogn gir stor fleksibilitet og kan tilpasses bruk i alle typer fjøs, og du slipper å oppgradere strømnettet hvis strømforsyningen er en flaskehals. Vi erfarer også at våre BvL-vogner har større kapasitet og mindre slitasje enn elektrisk drevne fullfôr-blandere.

Fleksibelt og økt produksjon

Ved å blande ulike fôrmidler med en fullfôrvogn kan det produseres en mer ensar-tet fôrrasjon til dyra, og det blir vanskeligere for dyra å sortere fôrrasjonen. Økt fôropptak og mindre svinn er to gjennomgående tilbakemeldinger fra våre kunder.

Bildegalleri: