6-års fornøydgaranti på BvL

Traktor & Landbruk AS og NT Maskin har i 10 år tilbud 6-års produktgaranti på BvL fullfôrvogner. Nå suppleres garantien med 6-års fornøydgaranti.

31 august, 2021

– Vårt mål er å kun ha fornøyde kunder. Nå tilbyr vi å kjøpe tilbake fullfôrvogna hvis kunden ikke blir fornøyd. For å gjøre det enkelt blir fornøydgarantien del av vår norske 6-års BvL-garanti som vi innførte allerede i 2011. Fornøydgarantien gjør at det i praksis er null risiko for kunden ved investering av BvL fullfôrvogn. Ved et eventuelt tilbakekjøp gjøres det en verdivurdering og prissetting av vogna, der det tas hensyn til alder, antall brukstimer og teknisk stand, forteller produkt- og markedssjef Magnus Østby.

Traktor & Landbruk og NT Maskin har vært importør av BvL fullfôrvogner siden 2009, og BvL er i dag markedsleder i Norge på fullfôrvogner. Stort salg og nær kontakt med kundene har gjort at BvL-fabrikken i Tyskland er spesielt lydhør for innspill fra norske bønder.

Frosne rundballer er et problem for mange norske bønder. Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder, var BvL tidlig ute med å tilpasse vognene for problemfri håndtering av både tinte og frosne rundballer. Vi har i dag kunder som har investert i BvL fullfôrvogn kun for å rive opp frosne rundballer.

Fullfôrvogner må være tilpasset det enkelte bruk, både når det gjelder størrelse på vogna og utmatingsløsningen. BvL fullfôrvogner produseres derfor som skreddersøm, og vognene kan tilpasses fjøs med og uten kjørbart fôrbrett. I Norge er andelen fjøs med kjørbart fôrbrett relativt liten, og mange BvL-kunder velger derfor vogn med bakmontert elevator. Da lesses det ferdigblandede fôret av i en haug i fôrsentralen og kjøres inn på fôrbrettet med minilaster.

I Norge er det levert BvL-vogner fra 5 til 36 kubikkmeter, og med én, to eller tre snegler. De fleste vognene brukes til storfe, men også småfe og reinsdyr får fôr blandet med en BvL fullfôrvogn.

Andre innlegg