BvL blandevogn med lav hekk

Med BvL skreddersøm er det mulig å spesialtilpasse blandevogna for din drift.

26 september, 2023

BvL fullfôrvogner har en konstruksjon som gjør den spesielt godt egnet for norske forhold og rundballer. Derfor finner de fleste kundene en standardvogn som passer sin drift og behov. Men noen ganger kreves det noe ekstra, og da strekker BvL seg langt for å imøtekomme kundene ønsker.

Vil du ha blandevogn, men har silotalje eller minilaster med lav løftehøyde? Da har BvL løsningen? BvL kan nemlig skreddersy sine fullfôrvogner, og én tilpasning er senket bakkant på blandekaret.

Dette er en løsning Traktor & Landbruk leverte for noen år siden, og som BvL nå har levert til en dansk kunde. Selv om vogna har to snegler, og fôret lastes inn i enden av vogna, sørger BvLs unike utforming av karet og effektive snegler, for at fôret blir fullstending blandet.

Hvis dette er aktuelt for deg, eller du har andre ønsker, ta kontakt med vårt salgsteam, så finner de den optimale blandevogna for din drift.

Andre innlegg

Det finnes en BvL for alle!

Det finnes en BvL for alle!

BvL V-Mix fullfôrvogner byr på kvalitet for folk og fe. En unik skreddersøm sørger for at det finnes en V-Mix for alle! Se video av et knippe ulike vogner i bruk.